Termeni si Conditii de utilizareUtilizare GRATUITA!

Site-ul FormularePostale.Ro ofera, in acest moment, vizitatorilor sai posibilitatea de a printa formulare postale total GRATUIT. Nu sunt impuse costuri suplimentare pentru printare si, de asemenea, nu exista un numar maxim de formulare ce pot fi printate zilnic.

Orice modificare in ceea ce priveste functionarea gratuita a site-ului FormularePostale.Ro va fi anuntata din timp pe pagina principala a site-ului si pe pagina de "Termeni si Conditii".


Politica de confidentialitateSecuritatea datelor

Site-ul www.FormularePostale.Ro stocheaza numele, prenumele, sectorul si orasul expeditorului pentru realizarea de statistici. Restul datelor (cele cu privire la colet si cu privire la destinatar) nu sunt stocate in baza de date.

FormularePostale.Ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre FormularePostale.ro DOAR pentru realizarea de statistici demografice si de marketing.

FormularePostale.Ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa ta de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti datele obtinute prin intermediul site-ului www.FormularePostale.ro. De asemenea, FormularePostale.ro nu divulga datele tale personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tau explicit in acest sens.

Datele tale personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare

Login Membri

Despre Noi

Ca si tine, am scris pe parcursul celor 5 ani multe mandate si buletine de expeditie si am incercat multe solutii improvizate de printare a formularelor. Asta pana intr-o zi cand ne-am decis sa realizam aplicatia PostalForm. Utilizam cu succes aceasta aplicate de peste un an si rezultatele sunt spectaculoase: timpul de printare a formularelor postale a fost redus la maxim 10 secunde / formular.


Servicii

Iti oferim urmatoarele servicii pentru o colaborare cat mai placuta.

Testimoniale

Folosesc versiunea demo inca de la lansare si sunt foarte multumit de ea. Astept cu nerabdare varianta completa.
Simona Bonghez

Aplicatia ma ajuta foarte mult. Am un blog unde vand produse handmade si economisesc foarte mult timp printand formularele postale.
Cristina Ghenea

Firma noastra expediaza zilnic 5-10 colete si asteptam cu nerabdare aplicatia completa. Pana acum totul a mers perfect.
Popa Bogdan

Asteptam de mult un site de tipul asta. Pacat ca nu s-au gandit si cei de la posta sa ofere ceva asemanator.
George Dinu

Un prieten mi-a recomandat acest site si de atunci il folosesc zilnic. Sper ca nu veti pune preturi prea mari.
Lucian Ionescu

Noutati -